Kielet

suomeksi svenska norska english

Luotettava kumppani - logo

luotettava-kumppani-logo.png

EcoStrong muovisailiot fi

LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ TARJOUKSET ESITE

Silloin kun umpisäiliöltä vaaditaan tiiviyttä ja erityisen lujaa rakennetta, valitaan STRONG.
STRONG umpisäiliöt ovat rakenteeltaan 2-seinämäisiä ja erittäin vahvarakenteisia. Säiliön on kestettävä kaikenlaiset olosuhteet niin pakkaset kuin kesähelteet. Säiliöiden rungot valmistetaan samoista putkista mitä käytetään valtateiden alitusputkistoissa.

STRONG umpisäiliöt ovat ainoita markkinoilla olevia ”tuplaseinämäisiä” säiliöitä!

STRONG umpisäiliöt valmistetaan tilaajan toivomusten mukaan kokoluokassa 10000-80000 litraan. Umpisäiliö koko kannattaa mitoittaa tyhjennysautojen koon mukaan, tyhjennysautot ovat yleensä tilavuudeltaan 10000-12000 litraa.

Kustannustehokkainta on pyrkiä ottamaan yksi säiliö, silloin asennus- ja tyhjennyskustannukset ovat edullisimmat. Säiliöt ovat muodoltaan putkimaisia. Halkaisijaksi voidaan valita  1600, 2000 tai 2400 mm. Pituus määräytyy säiliön tilavuuden mukaan. Sisääntuloyhde 110, 200, 315 tai 400 mm kiinteistöltä tulevan putken mukaan. Sisääntuloyhde voidaan sijoittaa säiliön päätyyn, sivulle tai päälle asennuspaikan olosuhteista riippuen. Vakiona säiliöissä on 200 mm:n tyhjennysputki. Asiakkaan niin halutessa tyhjennysputki voidaan valmistaa myös 315, 400 mm tai 700 mm huoltokaivolla ja PVC- tai rautakannella.

Säiliöiden mukana toimitamme veloituksetta ankkurointiliinat.

STRONG maanalaiset umpisäiliöt on valmistettu standardin 1778 STRONG mukaisesti.

Umpisäiliö on yksi kustannustehokkaimmista jätevesijärjestelmistä omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja kiinteistöihin joiden jätevesiä ei voida ohjata kunnalliseen jätevesijärjestelmiin.

Umpisäiliöissä tulisi käyttää täyttymishälytintä. Suosittelemme langatonta hälytintä TL-413 jonka voi tilata säiliön mukana ilman erillisiä rahtikuluja.

Strong umpisailiot asennus 2Strong umpisailiot asennus 1